JL Glas is een betrouwbare partner voor alle soorten werkzaamheden in het glas. Onze glaszetters geven advies met betrekking tot onderhoud, veiligheid en inbraakpreventie. Als u het glas rondom uw huis of bedrijfspand wilt verbeteren of repareren neem dan contact op met JL Glas.

Met 13 jaar ervaring zult u zien dat wij er alles aan doen om u met een goed gevoel van dienst te zijn. Door te werken met de beste materialen en kwaliteits producten kunnen wij u een uitstekende garantie geven.

Wij leveren en/of plaatsen:

- Enkel glas - Veiligheidsglas
- Inbraakwerend - Figuur glas
- Isolatie glas - Brandvertragend glas
- HR glas - Spiegels
- Draadglas - Plexiglas

 

Alles wordt uit handen genomen
Wij werken met onze eigen mensen en verzorgen zelf de productie en montage. We geven gedegen advies en houden altijd voor ogen dat we de wensen van de gebruiker centraal stellen. Na een grondige eindcontrole van de producten komt onze montageploeg in beeld. Deze zorgt voor een vakkundige plaatsing van uw ramen en kozijnen. Alles wat daar maar bij nodig is wordt door hen verzorgd: van het verwijderen en afvoeren van het oude materiaal, het zonodig inhuren van een kraanwagen tot en met het plaatsen van de nieuwe ramen. U heeft er geen omkijken naar.

Service en garantie
Service voor en achteraf en de nodige garantie zijn voor JL Glas geen loze begrippen. JL Glas wil graag garant staan voor het gevoel bij de klant dat alle zorgen uit handen genomen worden en dat de gemaakte keuzes tot in de finesses worden uitgevoerd.

Glasfoto