Kozijnen
Kozijnen bepalen in hoge mate de uitstraling en het comfort van uw huis. Of u nu een 19e eeuws pand heeft, een typische jaren dertig woning of een modern vormgegeven huis … JL Glas heeft een passend kozijn. In aluminium of kunststof en in allerlei modellen, kleuren en oppervlaktestructuren.

Belangrijke voordelen zijn:
+ Door originele houtafmetingen het ideale alternatief.
+ Geen schilderwerk; zéér gering onderhoud.
+ Zéér lange levensduur en eenvoudige bediening.
+ Gecombineerd met dubbelglas de allerhoogste isolatie.
+ Inbraakwerendheid volgens de laatste eisen.
+ Nieuwe kozijnen, ramen, schuifpuien en openslaande deuren (kunststof of aluminium)

… daar draaien wij onze hand niet voor om. 

Informatie en advies
Onze verkoopadviseurs informeren u graag over materiaalkeuze, vormen, kleuren enz. Bedenk daarbij dat de showroom het uitvloeisel is van het in eigen beheer uitvoeren van de montage en plaatsing van de kozijnen en dergelijke. Uiteraard gebeurt die plaatsing nauwgezet en op deskundige wijze. Wij werken met onze eigen mensen en verzorgen zelf de productie en montage. We geven gedegen advies en houden altijd voor ogen dat we de wensen van de gebruiker centraal stellen.

Opnemen en meten
Als u uw keuze bepaald heeft, komen we bij u ter plekke de situatie opnemen en meten. Vervolgens maken wij geheel vrijblijvend een glasheldere offerte. Leidt de offerte tot een opdracht, dan wordt die zeer zorgvuldig door onze specialisten in productie genomen.

Montageploeg
Na een grondige eindcontrole van de producten komt onze montageploeg in beeld. Deze zorgt voor een vakkundige plaatsing van uw gevelelementen. Alles wat daar maar bij nodig is wordt door hen verzorgd: van het verwijderen en afvoeren van het oude materiaal, het zonodig inhuren van een kraanwagen tot en met het plaatsen van de nieuwe gevelelementen. U heeft er geen omkijken naar.

Service en garantie
Service voor en achteraf en de nodige garantie zijn voor JL Glas geen loze begrippen. JL Glas wil graag garant staan voor het gevoel bij de klant dat alle zorgen uit handen genomen worden en dat de gemaakte keuzes tot in de finesses worden uitgevoerd.

007001003