De glaszetters van JL Glas zijn specialisten in het plaatsen van glas

Heeft u een glaszetter nodig? Is uw raam beschadigd of volledig gebroken? Onze glaszetters schieten u te hulp!

Wanneer uw ruit stuk gaat wilt u dat het glas snel vervangen wordt en dat bijvoorbeeld een inbraak voorkomen kan worden. Onze glaszetters vervangen het glas voor u, en indien u dat wenst, voor veiligheidsglas. Dat kan op twee manieren: met behulp van gelaagd glas of met met behulp van gehard glas. Bij gelaagd glas is er tussen de lagen van het glas een folie gekleefd. Deze folie zorgt ervoor dat het glas bij elkaar blijft wanneer het breekt, zodat de glassplinters niet in het rond vliegen. Gehard glas is vijf maal zo sterk als normaal glas en valt in geval van breuk uiteen in duizenden korrels, waar u zich niet aan kunt verwonden. Wilt u veiligheidsglas laten plaatsen? JL Glas regelt het graag voor u!

Informatie en advies
Onze verkoopadviseurs informeren u graag over materiaalkeuze, vormen, kleuren enz. Bedenk daarbij dat de showroom het uitvloeisel is van het in eigen beheer uitvoeren van de montage en plaatsing van de ramen en dergelijke. Uiteraard gebeurt die plaatsing nauwgezet en op deskundige wijze. Wij werken met onze eigen mensen en verzorgen zelf de productie en montage. We geven gedegen advies en houden altijd voor ogen dat we de wensen van de gebruiker centraal stellen.

Opnemen en meten
Als u uw keuze bepaald heeft, komen we bij u ter plekke de situatie opnemen en meten. Vervolgens maken wij geheel vrijblijvend een glasheldere offerte. Leidt de offerte tot een opdracht, dan wordt die zeer zorgvuldig door onze specialisten in productie genomen.

Montageploeg
Na een grondige eindcontrole van de producten komt onze montageploeg in beeld. Deze zorgt voor een vakkundige plaatsing van uw ramen. Alles wat daar maar bij nodig is wordt door hen verzorgd: van het verwijderen en afvoeren van het oude materiaal, het zonodig inhuren van een kraanwagen tot en met het plaatsen van de nieuwe ramen. U heeft er geen omkijken naar.

Service en garantie
Service voor en achteraf en de nodige garantie zijn voor JL Glas geen loze begrippen. JL Glas wil graag garant staan voor het gevoel bij de klant dat alle zorgen uit handen genomen worden en dat de gemaakte keuzes tot in de finesses worden uitgevoerd.

002